Welkom bij

DeWolff Equestrian

Powered by DeWolff Vaulting

DWV is een (top-)sport stal in Wapse (Dr.). Gespecialiseerd in het begeleiden van ruiters met o.a. houding en zit, mentale coaching en ruiterfitheid en vitaliteit

Zitles

Veel ruiters vinden hun weg naar Wapse voor begeleiding in een betere houding en zit om daarmee met nog meer harmonie te kunnen paardrijden

Ruiterfit

Fysieke training voor ruiters is een must voor diegene die graag in harmonie willen paardrijden. Wij bieden daarom een ruiterfitheid programma aan.

Mentale training

Mentale training is voor veel ruiters van toegevoegde waarde maar vooral voor degene die angst hebben met rijden of bijvoorbeeld erg veel wedstrijdspanning hebben.

Wie zijn wij

Training voor iedereen, in een topsportklimaat

Onze stal is gevestigd in Wapse, tegen het Drents-Friese wold. Onze focus ligt vooral op paardenwelzijn en vanuit daar, in harmonie trainen met je paard om samen tot het hoogst haalbare niveau te komen. Wij streven naar een ultieme topsport omgeving waar zowel de paarden als ruiters/voltigeurs optimaal kunnen presteren. Wij geloven dat (top-)sport en een happy atlete het streven moet zijn.

Wij begeleiden paarden, ruiters en voltigeurs vanaf het eerste moment, iedereen kan bij ons terecht. Nienke is ORUN-5 gediplomeerd en daarin instaat om mensen te begeleiden t/m het hoogste niveau.

Wat wij doen

Onze diensten

Ons centrum in Wapse is inmiddels een thuisbasis voor vele paardensporters.

Hieronder vind je de diensten van DeWolff Equestrian.

Ben jij een voltigeur? Klik dan hier

Ons team

The Blue Crew

Teamwork makes the dream work, en dat is niet voor niets iets wat wij vaak roepen! DWV is trots op het team wat er dagelijks voor zorgt dat zowel de paarden als de ruiters en voltigeurs met plezier zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij stellen graag het team aan je voor.

 

Nienke de Wolff

Eigenaar

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wat ik leuk vind, is dat de trainingen best pittig zijn, je werkt aan kracht, balans en lenigheid. Allemaal dingen die van pas komen bij paardrijden. En ik had niet gedacht dat je nog zoveel vooruit kon gaan als je geen 12 meer bent!

Chaja Voest Pilates / Volwassen Voltige

Voltige is dé manier om in balans op je paard te zitten. Ik heb er mijn hele rijdende leven profijt van. En ook een mooie bijkomstigheid: Je krijgt er een sterk en mooi lijf van!

Marieke Hollander Pilates / Volwassen Voltige

Ik ben als angstige ruiter bij jullie gekomen en door de fijne en duidelijke lessen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen in mij en in mijn paard. Ik ga er altijd met veel plezier heen en ik leer heel veel over het samenspel van paard en ruiter tijdens de lessen. Er hangt een hele fijne sfeer en iedereen is heel vriendelijk.

Charlotte Ruiter training & Dressuurles
De 4 basisprincipes & voorwaarden voor een goede houding en zit

De 4 basisprincipes & voorwaarden voor een goede houding en zit

Tijdens al mijn lessen hanteer ik de 4 basisprincipes van een goede zit op het…

Zit training & fysieke training voor Dressuur Kaderruiters KNHS

Zit training & fysieke training voor Dressuur Kaderruiters KNHS

Op 18 januari hebben wij een clinic gegeven voor de dressuurruiters van de KNHS kaders:…

Nieuws

Onze laatste nieuwsberichten

Via deze blogs houden wij jullie op de hoogte van de activiteiten bij DWV.