+31 6 52440303 Info@dewolffvaulting.com

Houding & zitles 

Wil jij je houding & zit verbeteren? Merk jij dat je scheef zit, te weinig corestability hebt en wil jij graag nog fijner communiceren met je paard? Lees hier onder wat wij voor jou kunnen betekenen!

Verbeter je houding & zit en word vitaler

Voor wie:

Ben jij een gemotiveerde ruiter en wil jij graag werken aan je houding & zit op het paard? Wil jij bijvoorbeeld eenvoudiger kunnen doorzitten, een ‘vastere’ zit krijgen en fijner met je paard meezitten? Of loop je tegen bepaalde problemen aan tijdens het rijden?
Voor beginnende ruiters t/m ruiters op Grand-prix niveau, voor alle leeftijden, het maakt niet uit zolang jij maar gemotiveerd bent!

Wat bieden wij:

Ruiteranalyse

Een analyse van jou als ruiter d.m.v. een video. Hierbij beoordeel ik je basishouding, eventuele scheefheid of blokkades in de beweging. Ik geef je minimaal 3 oefeningen mee waar je zelf mee aan de slag kan thuis. Eventueel kan je na een bepaalde periode weer een check-up doen!

Zitles

Wij bieden zitles aan de longe op één van onze paarden. Daarmee gaan wij heel gericht aan de slag met jouw houding, je knelpunten en vooral met het stukje bewustwording. Je hoeft niet zelf te rijden, zodat je je volledig op je eigen houding kan focussen.

Dressuur houding training

Het is natuurlijk leuk, zitles aan de longe, maar op een gegeven moment moet je je geleerde ook kunnen toepassen tijdens het rijden. Vaak zie je dat het op de rechte lijnen prima lukt, maar bijvoorbeeld in de wendingen, in het appuyement of tijdens de verzameling dat het oude patroon weer terug komt. Hiermee begeleidt ik jou dan tijdens de dressuurles.

Balance Coach

Binnenkort meer hier over!

DeWolff Vaulting & Sporthorses  |  Bareldsweg 1  7983 KH Wapse (Drenthe)

+31 (0)6 52 44 03 03 (Nienke)  |  info@dewolffvaulting.com   |   www.dewolffvaulting.com