fbpx

Yess.. Nu online!!

Online module

Houding & Zit

Superleuk dat jij aan de slag gaat met houding en zit! Misschien voor je zelf, of voor leerlingen? Na het afronden van de cursus ontvang je ook een certificaat!

Online module

Houding en zit

Wist je dat wij een online module hebben, helemaal gericht op houding en zit? Deze online module maakt ook deel uit van het lesmateriaal voor het Zone College.

Wat leer je allemaal?

Musthave

Docenten:

“Start wanneer jij wil én in je eigen tempo “

Van recreatie ruiter tot wedstrijdruiter

Ieder niveau

Deze cursus is gemaakt voor ruiters van elk niveau, doordat er ook aandacht besteed wordt aan basisvaardigheden én aan het leervermogen van het paard en van de ruiter, is dit een complete cursus ook voor de beginnende ruiter. 

Voor ruiters die deze basisvaardigheden al goed beheersen, sluit cursus 2 waarschijnlijk beter aan. 

Inhoud

Wat leer je in de cursus

Module 1

Communicatie & basishouding

In deze module leer je alles over de communicatie met jouw paard, hoe het omzetten van energie (van je paard) werkt en welke communicatie je hebt tijdens het rijden. Daarbij wordt er ingegaan op het leervermogen van het paard.

Module 2 & 3

Basishouding in stap en draf

In deze modules wordt er specifiek gekeken naar de basishouding tijdens de stap en de draf van het paard. Daarbij kan je ook meekijken bij een training die er gegeven wordt. 

Module 4 & 6

Basishouding doorzitten & galop

Ruiterhouding tijden het doorzitten vinden veel ruiters een struikelblok. Welke beweging moet jij maken als ruiter tijdens het doorzitten en tijdens de galop?

Daarnaast zijn is er nog bonus materiaal beschikbaar!