Meet

The Blue Crew

Teamwork makes the dream work, en dat is niet voor niets iets wat wij vaak roepen! DWV is trots op het team wat er dagelijks voor zorgt dat zowel de paarden als de ruiters en voltigeurs met plezier zich optimaal kunnen ontwikkelen. Wij stellen graag het team aan je voor.

Nienke de Wolff

Eigenaar

In 2016 is Nienke het bedrijf DeWolff Vaulting gestart, sinds 2021 heet het bedrijf DeWolff Vaulting & Equestrian. Zelf heeft Nienke nternationaal gevoltigeerd, nu is zij coach en trainer van vele voltigeurs en ruiters! 

Heleen Brans

Co trainer & ruiter

Vanaf het begin af aan is Heleen al verbonden aan DeWolff Vaulting. Eerst als voltigeur, later kwam zij op stal werken en inmiddels is zij trainer én rijdt zij diverse sportpaarden bij ons. 

Laura Oosting

Stalmanager

Sinds begin 2022 werkt Laura bij ons. Zij zorgt ervoor dat de paarden niets te kort komen, ze traint ze regelmatig aan de dubbele longe én onder het zadel. Ook zorgt zij voor de bevoorrading van het voer en zaagsel en maakt zij de roosters voor het stalteam. 

Kortom, een manusje van alles!

Orun basissport

Paardensport

Hoi! Ik ben Laura, 26 jaar oud en samen met mijn vriend en onze dochter wonen wij in Willemsoord. Al van jongs af aan ben ik tussen de paarden en pony’s te vinden. Zo ben ik zelf op jonge leeftijd begonnen met pony rijden en reed al snel mijn eerste wedstrijdjes. Ik heb altijd al een voorliefde voor dressuur gehad, en heb inmiddels meerdere paarden Z gestart.

Febe Rensen

Ruiter & Stal

Febe rijdt bij ons de jonge paarden als wij die op stal hebben. Daarnaast helpt ze mee de sportpaarden in training te houden en is ze regelmatig op stal te vinden om te helpen! 

Mhairi Hume

Trainer & stal

Oorspronkelijk komt Mhairi uit Schotland. Sinds begin 2023 is zij volledig in Nederland om te trainen. Naast haar eigen topsport trainingen, geeft zij ook diverse voltigetrainingen bij ons én is ze een aantal uur per week bij ons op stal te vinden!

Sanne Verra

Weekendhulp

Sanne is sinds een paar jaar onze weekendhulp én vakantiehulp. 

Ola Mazinska

Trainer

Ola (officieel: Aleksandra) heeft altijd bij ons gevoltigeerd tot en met de Wereldkampioenschappen in 2021. Daarna is zij als trainer aan de slag gegaan. Zij begeleidt nu één team met beginnende voltigeurs en zij traint ook de ruiters die voltigetraining bij ons doen.