Bijscholing 7 & 14 oktober '23

Bijscholing 7 & 14 Okt 2023

Deze tweeluik bijscholing met het thema ‘basissport’ is gericht op:

Β 

πŸ”ΉBasissport instructeurs
πŸ”ΉFNRS bedrijven die voltige aanbieden, of aan willen gaan bieden in de toekomst
πŸ”ΉOuders die graag willen helpen tijdens de lessen en meer kennis willen

Β 

De bijscholing wordt gegeven door Nienke de Wolff & Heleen Brans van DeWolff Vaulting in Wapse. Beide ervaren trainers / coaches in de voltigesport, naast dat ze ook nog actief zijn in de topsport.

De onderwerpen zijn:

 • π—©π—’π—Ÿπ—§π—œπ—šπ—˜π—§π—˜π—–π—›π—‘π—œπ—˜π—ž
  Hoe leer je de juiste techniek aan vanaf het begin, ook voor de allerkleinsten en beginnende voltigeurs!
 • π—•π—”π—¦π—œπ—¦π—Ÿπ—’π—‘π—šπ—˜π—₯π—˜π—‘
  Longeren tijdens een voltigeles of wedstrijd is best anders dan ‘gewoon’ longeren. Waar moet je nu om denken, wat zijn de juiste hulpen en hoe zorg je voor nΓ³g een hoger cijfer voor het longeren en/of je paard?
 • π—Ÿπ—˜π—¦π—’π—£π—•π—’π—¨π—ͺ
  Een les goed opbouwen met veel voltigeurs, één paard en één trainer, dÑt is nog wel eens een uitdaging! Hoe bouw je een efficiënte les, hoe kan je het nóg leuker maken en hoe zorg je ervoor dat ze allemaal bezig zijn?
 • π——π—œπ——π—”π—–π—§π—œπ—˜π—ž π—˜π—‘ π—œπ—‘π—¦π—§π—₯π—¨π—–π—§π—œπ—˜π—£π—¦π—¬π—–π—›π—’π—Ÿπ—’π—šπ—œπ—˜
  Kinderen van verschillende leeftijden, leren op een andere manier. Hoe kan je daar nou op inspelen? Hoe ga je om met zoveel verschillende type kinderen in één groep?

Β 

π—Ÿπ—Άπ—°π—²π—»π˜π—Άπ—²π—½π˜‚π—»π˜π—²π—» π˜„π—Όπ—Ώπ—±π—²π—» π˜π—Όπ—²π—΄π—²π—Έπ—²π—»π—± 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 π—žπ—‘π—›π—¦ voor instructeurs! Dat is weer mooi meegenomen!

Meer weten? info@dewolffvaulting.com